2011. nov. 30.

Betegeskedés végett fellépő ....

Az elmúlt 5 napom az orromról és a torkomról szólt. Olyan szinten elkaptam/megfáztam, hogy a gyerekeimmel is alig bírok játszani, akik persze most mutatják meg nekik mekkora nagyszerű immunrendszerük van . Na de az élet nem áll meg, és a készülődés is menne. A karácsony nem várja meg, hogy kilábaljak a trutyimból, ezért vidáman és nádhássan nézem a jövőmet. Végre elkezdtem a gyöngyfámat, lila árnyalatú és mindenféle formájú gyöngyöcskékből!
Azt hiszem fotózni még gyakorolnom kell :)
Nem vagyok egy nagy fotós, inkább szerencsésnek mondanám. Néha jól sikerül, néha nem :) Na szóval a gyöngy fám is készülget. Terveim szerint egy nagy lombocska lesz vastag törzzsel, ami egy gipsz földből fog kinyúlni :) Remélhetőleg kész leszek vele időben. Remélem :)

Készítettem még egy két dolgot, amik már felkerültek a helyükre.


Hát mára ennyit tudok mutatni magamból :) Majd ha készülnek az ötleteim, és amiket idő közben szerzek, mutatni fogom. Mert nekem is jól esik ha másnak is tetszik amit én csinálok :)

2011. nov. 24.

Én is elkezdtem a készülődést :)

Karácsonyra gondolva, mindig annyi, de annyi jó ötletem támad, hogy sokszor nem jutok a végére a teendőimnek... És persze az elmúlt 2-3 karácsonyunk sem a kreativitás jegyében telt (picik voltak a gyerekek) . És most hogy némiképp egy fokkal több a szabadidőm (kb fél-1 órával) Ennyit bírnak ki hogy ne kelljen futkároznom hozzájuk, sikerült ablakdíszt készítenem üvegfestékkel. Annyira nyugtató, ahogy készítem :) Mutatom a képeket :)










És hozzá kel tennem még "szűz" voltam üvegfestésben, matrica készítésben. Hogyan kell lehúzni stb. :) Amikor a suliban szabad foglalkozás volt a tanműhelyben, én mindig varrtam. Nagyon tetszik ez a fajta eljárás. Most készül (szárad) a télapó és az angyalka.

2011. nov. 21.

A napokban...


Kevés idő sok gondolat ellenére sikerült édesanyámat megörvendeztetnem egy nyaklánccal, amit magam készítettem... Természetesen készült kép is, majd ha nem felejtem el, feltöltöm :) Készülődnék a karácsonyra is, de valahogy az időbeosztásom nem akar rendeződni. Már meg van ki mit kap az idén tőlünk... Mivel a gyerekek fontosabbak, így ők nagy karácsonyt kapnak, mi pedig felnőttek, jelképes ajándékkal örvendeztetjük egymást... A lista : -anyósom fényképalbum az unokáiról (gyerekeim). Mindent az albummal kapcsolatban teljes mértékben magam fogok elkészíteni. (majd az eredményt közlöm :) )  Anyám : A gyógyköveiből készítek neki egy kis drótfát. (imádj az ilyen kütyüket :P ) . Anyu férje, Tóny kap egy "nyakkendő" naplót. Mivel imád írogatni. Apu nincs oda a kütyükért, két lábbal a földön jár mindig (azaz már csak egyel.) Úgyhogy neki is szerintem album lesz a jussa. Úgy is ritkán látja az unokáit :) Drága Bátyám, dettó olyan mint az apám, viszont nem marad ki a szórásból úgy is kitalálok valami okosat neki! Egyetlenem, párocskám kap egy ... emlékezetes estét, mert az ajándékokat már meg kaptuk egymástól :) . Röviden tömören most ennyi. A képeket igyekszem pótolni....

2011. nov. 12.

Bejelentkezés

Sok minden érdekel és sokfelé csapkodom szárnyaimat...
Többnyire erről olvashattok majd, ha ide látogattok :)
Így elsőre csak ennyi.